Пластикова тара для меду та харчових продуктів

admin

Щоб описати, як часто нам потрібна пластикова тара, доведеться витратити багато часу – вона потрібна завжди і скрізь та альтернативи їй поки що не вигадали у багатьох сферах життя.

Пластикова тара (різні контейнери, банки, ящики та ін.) – це невід’ємна частина сучасного життя. Як тільки мова йде про транспортування або перенесення продуктів, ми відразу згадуємо про неї, закуповуючи оптом пластикові контейнери для продуктів.

Як без них поїхати на пікнік, у відпустку, у похід, передати дитині бутерброд до школи, перевезти все на дачу. Здається, що звичайнісінький покупець завжди закуповує пластикові контейнери оптом. А керівники великих виробничих компаній (плодово-овочевих, фармацевтичних, хлібопекарень, птахофабрик, побутової хімії та ін.) згадують про пластикові ємності ще частіше.

Особливості ємностей для меду

Найбільше ці контейнери люблять виробники меду, це найпопулярніша тара. Такі «баночки» не б’ються, вони зручні у перевезенні, міцні, їх можна поставити один на одного і не турбуватися про порушення герметичності, сам продукт не вступає у взаємодію з матеріалом, тому смак та запах меду зберігаються.

Виробники ємностей для меду пропонують різний об’єм, висоту, діаметр і величину горловини. Реалізатори меду добре знають, що всі ці параметри залежать від сорту меду та його консистенції, тому мають всі можливості для розливання продукту найбільш оптимальну тару.

На складі компанії Prime Box можна купити пластикову тару для меду оптом за однією з найнижчих в Україні цін. Вся продукція сертифікована в Україні, у виготовленні продукції застосовується лише високоякісна та нетоксична сировина.

Широкий спектр вимог різних замовників зумовив появу безлічі різних розмірів та форм. Виробництво пластикової тари не декларує жорсткість певної форми, тому ціна на індивідуальні розміри незначно змінюється.

Окрiм того, весільні сукні також пропонують безліч варіантів, відповідно до різноманітних стилів та переваг нареченої. Наприклад, одна наречена може обрати класичну сукню з великою спідницею, оздоблену блискучими каменями та деталями з мережива, яка нагадує про казкову принцесу. У той же час інша наречена може вибрати більш сучасний стиль – сукню в стилі “меренго” з відкритою спиною і довгими рукавами, що підкреслює її елегантність і сміливий характер. Крім того, існують і альтернативні варіанти, такі як бохо-сукні з натуральних тканин і вишуканими вишивками, що надають нареченій більш розкішний і романтичний вигляд. Коротше кажучи, різноманіття весільних суконь відображає різноманітність смаків, стилів та індивідуальних уподобань наречених. Більше варіантів можна знайти на сайті з оренди весільних суконь – orenda-sukni.kyiv.ua

Крім того, у питанні жорсткості конструкції та міцності вона поза конкуренцією.
Сучасні матеріали, що використовуються при виготовленні тари (поліамід, поліпропілен, полістирол) мають різні властивості, від цього залежить, що в ній зберігатиметься. Особливо трепетно ​​виробники ставляться до тари для меду, адже цей продукт дуже чутливий і відразу ж реагує на матеріали, що не підходять для нього.

Тому виробники конкурують за якість ємностей для меду і ви можете не переживаючи купити тару для меду оптом, оскільки вибору матеріалу для такої тари приділяється особлива увага. На контейнерах можна красиво розмістити рекламу своєї продукції, її практичність не підлягає сумніву, але ці єдині її переваги.

Переваги пластикової тари

● Гігроскопічність. Тара не вбирає вологу і завжди важить однаково.
● Гладка поверхня. Це якісно зберігає вміст від пошкоджень.
● Легкість. Тарі не загрожує корозія, іржа та інші ушкодження.
● Гігієнічність внутрішньої поверхні.
● Зносостійкість та міцність. Це означає тривалий термін експлуатації.
● Великий температурний діапазон (-30 – +40 °C).
● Стійкість до агресивного середовища.
● Пластикова тара не б’ється.
● Продукт, що знаходиться в пластиковій тарі, не втрачає смакових характеристик.

Недоліки

1. Не завжди досягається ідеальна герметичність.
2. Виробляється із вичерпних природних ресурсів.
3. Низький рівень вторинної переробки.
Є ще один момент, який споживачі вважають недоліком – вони досі асоціюють цей товар із ненатуральним, тому іноді уникають його купувати, але це не так, сучасні матеріали екологічні та найбільший ринок збуту пластикової тари знаходиться саме у харчовій промисловості.

У компанії «Prime Box» можна замовити та купити зручні пластикові ємності для харчових продуктів оптом. Це дуже зручно, оскільки ми перевозимо продукти харчування саме в таких ємностях, вони дуже зручні та економічні, а легка вага та зручна форма робить завантаження простим та швидким.

0 Comments

Залишити відповідь

More great articles

Форми та об’єм відер

Відро із пластику є одним із найбільш практичних варіантів упаковки в Україні. Завдяки зручній конструкції та простоті у користуванні, пластикові…

Read Story

Виробництво пластикової тари

На сьогоднішній день пластик став невід'ємною частиною життя кожної людини. На заміну склу та металу прийшов пластик. Виробництво пластикової тари…

Read Story

Які матеріали застосовуються для виготовлення пластикових виробів?

З пластиком ми стикаємося щодня – вироби з цього матеріалу використовуються у побуті, сільському господарстві, а також у різних промисловостях.…

Read Story
Arrow-up