Організація доставки продукції по Україні

admin

Процес продажу тари оптом включає не лише виробництво пластикової упаковки з урахуванням усіх вимог замовника. На окрему увагу також заслуговує доставка продукції. Вибираючи спосіб транспортування виробів у конкретний регіон, варто враховувати особливості різних служб та умови надання послуг.

Звичайно, кожен замовник хоче отримати якісний сервіс і платити мінімальну вартість. Але не всі виробники пластикової тари можуть запропонувати дійсно комфортні умови перевезення готових ємностей до місця призначення.

Які умови доставки пропонує компанія PrimeBox?

Наші кваліфіковані співробітники розуміють цінність часу для оптових замовників та виробництв, які намагаються налагоджувати безперебійне функціонування своїх підприємств. Тому ми створюємо всі умови для комфортного та швидкого транспортування готових пластикових відер.

У нас функціонує логістичний центр, фахівці якого підбирають оптимальний транспорт та маршрут для безпечної та своєчасної доставки. Окрім цього, ми співпрацюємо з усіма відомими компаніями-перевізниками, які здійснюють поїздки до Маріуполя, Кам’янця-Подільського та інших міст в Україні. Ви можете замовити пластикову тару для меду та інших речовин з доставкою практично будь-яким способом.

Як здійснюється доставка?

Ми можемо надсилати замовлення кількома способами:

· Власним транспортом;
· Новою поштою;
· Укрпоштою;
· Службою ІнТайм;
· Justin;
· Meest Express;
· Делівері;
· Автолюкс.

Окрім цього, відправлення здійснюється кур’єрськими службами. Готові вироби відправляються Дніпром, а також по всій території України. Замовнику залишається вибрати найбільш вдалий спосіб.

Найчастіше замовлення, які оформлені у першій половині дня (приблизно до 13.00) доставляються містом того ж дня. Якщо замовлення на пластмасову тару отримано у другій половині дня, вони відправляються наступного робочого дня.

Якщо доставка не потрібна, наші співробітники будуть раді зустріти вас в офісі. Для цього потрібно лише заздалегідь узгодити деталі та час візиту. Адреса та карта проїзду ви можете побачити на нашому сайті. У разі труднощів із вибором відповідного способу доставки пластикових контейнерів, вам допоможуть наші досвідчені менеджери.

Вони допоможуть вам підібрати вигідний та зручний спосіб доставки. Отримати консультацію можна телефоном або за допомогою зворотного зв’язку. Після оформлення замовлення через електронну форму на сайті, наші співробітники також зв’язуються з клієнтом для уточнення всіх деталей, у тому числі щодо оплати та способу доставки.

Як здійснюється доставка різними службами?

Завдяки налагодженій співпраці з багатьма партнерами-перевізниками наша компанія може забезпечити кожному замовнику вигідні умови доставки пластикових виробів.

Надсилання продукції кур’єрами

Такий спосіб доставки підходить тим, хто хоче отримати товар максимально швидко. Оплачуються такі послуги відповідно до чинних тарифів компаній-перевізників. Україною кур’єрами доставляються замовлення вартістю від 200 грн.

Оптимальними варіантами стануть Нова Пошта та Justin – компанії забезпечують максимально швидку доставку. Також співпрацюємо з кур’єрською службою ІнТайм, Укрпошти та Делівері. Після одержання рекомендуємо уважно оглядати товар.

Доставка по території України

Наша компанія співпрацює з усіма відомими службами вантажоперевезень. Завдяки цьому кожному замовнику забезпечується індивідуальний підхід та підбір оптимального варіанта перевезень пластикової продукції. Доставка по території України зазвичай займає 1-2 дні з моменту виготовлення всього обсягу продукції.

Номери декларацій повідомляємо щодня телефоном або в повідомленнях. Вибираючи компанію-перевізника, варто враховувати його ціни на послуги, а також репутацію. Це дозволить уникнути отримання пошкодженої продукції.

Ми, у свою чергу, гарантуємо відправку якісних виробів, оскільки вся пластикова тара ретельно перевіряється перед відправкою. Для узгодження способу та отримання консультації просто зв’яжіться з нашими менеджерами будь-яким зручним способом.

0 Comments

Залишити відповідь

More great articles

Процес створення пластикової тари: сировина, форми та особливості технології

Тара із пластику є одним із найпоширеніших видів фасувальних товарів в Україні. Сфера застосування продукції є досить широкою. Пластикова упаковка…

Read Story

Які матеріали застосовуються для виготовлення пластикових виробів?

З пластиком ми стикаємося щодня – вироби з цього матеріалу використовуються у побуті, сільському господарстві, а також у різних промисловостях.…

Read Story

Конференція “Інновації в упаковці” – Київ, Україна

Підбиваємо травневі підсумки. Наприкінці травня Prime Box - український виробник пластикової упаковки в якості експонента взяв участь у найбільшій конференції…

Read Story
Arrow-up